2009. október 16., péntek

Gesztenyés babapiskóta

Hozzávalók:
1 doboz babapiskóta, 1 csomag gesztenyemassza, 1/2 l tej, 1 tojás, 1 vaj, 6 evőkanál porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, gyümölcs és tejszín
Krém:
a gesztenyemasszát villával áttörni. A vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverni. Ezután a két krémet összekeverni, 3-4 evőkanál forralt tejjel és 1 tojás sárgájával. Ezután hozzákeverni a keményre felvert tojáshabot.
Elkészítés:
A babapiskótát forró tejbe forgatni. Egy tálra egy réteg babapiskóta, rá krém és így folytatni, amíg tart a hozzávalókból. tetejére krém kerüljön!
Lehet díszíteni tejszínhabbal és gyümölcsökkel...Hűtőben jól lehűteni és utána lehet tálalni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése